Jestli Vám vyfotíme skupinku, novomanžele s rodiči, kamarády a tetičkami? Jasně.

Ale mezitím stihneme fotku svědka, který přišlápl nevěstě vlečku, tatínka ženicha, který velí nááástup na focení i družičku foukající bubliny z bublifuku.

Reportážní focení je jedna věc, ale babičky fotky svých nejbližších ve skupinkách mít v rámečku za sklem prostě chtějí.

Víme to, babičky jsou všechny stejné, i ty naše. ??

Fotografie výzdoby a detailů našeho dne nám vyfotíte? Ano, samozřejmě. Svatební reportáž je o vyprávění celého příběhu Vaší svatby a všech detaily jsou jeho důležitou součástí.

Všechny snímky se budeme snažit zasadit do kontextu.

Nevyfotíme jen šaty nevěsty, ale šaty nevěsty s družičkou, která k nim obdivně vzhlíží. Vaše šperky v maminčiných rukou, personál žehlící obrus Vaší svatební tabule přímo na stole,…

Svatební den je hlavně o slečně nevěstě, panu ženichovi a jejich nejbližších.

Využíváme malé, výkonné fotoaparáty, které nám dovolí fotografovat tak, aby lidé, kteří na snímcích budou, neměli ani tušení, že je tu nějaký fotograf nebo fotografka.

To nám dává jedinečnou možnost nahlédnou do osobností lidí na svatbě, do jejich soukromí a tady právě vznikají snímky, u kterých se pak budete usmívat a které Vám budou dělat radost ještě dloouho poté, kdy se svatební veselí zvrhne v parádní párty.

Troufám si říct, že si nebudete pamatovat, o čem jsme spolu ve Váš Velký den mluvili, ani to, co jsme dělali.

Jsem si ale jistý, že si budete pamatovat, jak jste se s námi cítili a my uděláme maximum pro to, aby jste se v naší společnosti cítili dobře a přišlo Vám, že se známe již hodně dlouho.

Doufám, že jsem na těch několika málo řádcích byl schopen popsat, jak si představujeme práci reportážních svatebního fotografa.

Věříme, že svatební fotografie je o příběhu.

Je především o lidech.

My jsme hosté na Vaší svatbě a přineseme Vám reportáž, jak vidí Váš den hosté, kteří si s Vámi přijeli užít svatební veselí a vyprávět Váš příběh.

Můžete si prohlédnout více z našeho portfolia a doufáme, že se Vám fotky budou líbit a budete z nich mít stejně příjemné pocity jako jsme měli my, když jsme měli možnost jejich příběhy vyprávět.